Dritan Leli injoron Ramën, nuk i shkon në takim në Kryeministri

Kreu i qeverisë, Edi Rama ka thirrur sot në takim në Kryeministri kryebashkiakët socialistë, por i vetmi që mungoi ishte kryetari i Bashkisë së Vlorës Dritan Leli.

Kjo vjen si rrjedhojë e përplasjeve të vazhdueshme brenda partisë, pasi Leli nuk pranoi të hiqte dorë nga posti i kryebashkiakut për të kandiduar për deputet.

Prej disa javësh socialistët e Bashkisë Vlorë kanë kërkuar takim me Dritan Lelin në ambientet e bashkisë ose teatrit “Petro Marko” por ky i fundit kërkon mbledhje online për shkak të pandemisë.

Ndërkohë nuk kanë mungura edhe përplasjet ndërmjet drejtuesve lokalë të rilindjes dhe Lelit për çeshtje të menaxhimit të qytetit të Vlorës.