Krimi dhe droga kanë për tutor kreun e meduzës, Edvin Droga!

Nga Sali BERISHA

Kreu i Meduzes je ti, Edvin Droga!

Është e vërtetë se narkopolicia ka për tutor krimin dhe drogën.

Por krimi dhe droga kanë për tutor kreun e meduzës.

Miq, pasi rendin në mbarë vendin e kanë marrë bandat dhe kartelet e drogës të lidhura direkt me Ramën, Xhafën, Tahirin, Velinë dhe Veliun etj Kreu i meduzës se narkoshtetit Edvin Droga pohon se policia e shtetit që deri dje e paraqisnin si institucionin më të respektuar tani ka për tutor krimin dhe drogën.

Kështu, Kreu i Meduzës kërkon të lajë duart me shkatërrimin që i bëri këtij institucioni dhe shëndrrimin e saj në narkopolici.

Ndaj të dashur miq ju ftoj ti shtrojmë së bashku, lidhur me deklaratën e tij, Edvin drogës vetëm disa pyetje.

1-Cili ishte roli i vëllait tënd në grupin e Xibrakës?

2- Cili polic të detyroi të emërojë Sajmir drogën, politikanin e parë shqiptar që do blinte skaf, në krye të Ministrisë së Brendshme.

3-Cili polic të detyroi ty të shpallje superministër Sajmir Drogën ndërkohë që antidroga e policisë së shtetit dhe opozita e denoncuan atë me dokumenta për lidhjet e forta me klanin e trafikantëve Habilaj.

4-Cili polic të detyroi ty të refuzojë heqjen e imunitetit Sajmir Drogës dhe të sulmojë si bandit prokurorët për kërkesën e tyre të bazuar tashmë në rregjistrimet e antimafjes italiane.

6-Cili polic të detyroi ty të emërojë në krye të ministrisë së rendit Xhafën e Drogës, të mbrojë Gerondin e tij për ortakëritë që kishte me Olsin tënd të mos prekje perandorinë e krimit të tij madje të bëheshe edhe ekspert i zërit të tij.

7-Cili polic të detyroi ty të kanabizosh mbarë vendin dhe të ndërtosh në Shqiperi narkoshtetin e parë në Europë.

8-Cili polic të detyroi ty të mbash me çdo çmim në krye të policise Ardi Veliun, që i kapur me zë dhe figurë mashtron shqiptarët si bandit ordiner njëlloj si dikur policia në diktaturë.

9-Cili polic të detyroi ty të lirosh nga burgu vrasësit serial jo një por në shume raste.

10- Cili polic të detyron ty të rikthesh A. Çipën në funksionet më të larta, njeriun që vodhi kasafortën e dosjeve me sekrete të krimit, bashkëpuntorin e Genci Xhixhës dhe Olsit tënd.

11- Cili polic të detyroi ty që me narkomazhorancën tende të miratosh jo një por mbi shtate ligje në parlament për interesa të caktuara të klaneve të karteleve të drogës.

Miq, keto jane vetëm disa pyetje por si këto mund ti shtrosh kreut të meduzës edhe 100 të tjera.

Si përfundim mund të themi Edvin Drogës që kërkon të laj duart me shndrrimin e Shqipërisë në protektorat krimi dhe droge se ne rast se se policia e shtetit është shndrruar këto vite në narkopolici të mbushur me trafikantë, pengmarrës, plaçkitës, hjekës, dorasës, vrasës, kjo ka ndodhur vetëm e vetëm se bandat, trafikantët, vrasësit, hjekësit, pengmarrësit kishin dhe kane se tutor Kreun e Meduzës dhe ministrat e tij trafikantë dhe banditë.