Ballina Aktualitet Covid-19/ Varianti Delta futet edhe në Shqipëri, identifikohen dy raste

Covid-19/ Varianti Delta futet edhe në Shqipëri, identifikohen dy raste

Duket se janë identifikuar dy raste me variantin Delta në Gjirokastër. Sipas News24, një rast është i një studenteje që ka shfaqur simptoma dhe tjetri i një brurri 45 vjeçar.

Të dy janë në regjim shtëpiak në gjendje të stabilizuar.

Exit mobile version