Ballina Politikë Basha: A do ketë kurajo SPAK të hetojë lidhjet e Hakmarrjes për...

Basha: A do ketë kurajo SPAK të hetojë lidhjet e Hakmarrjes për Drejtësi me Tushën, Braçen dhe Ramën?

Kryetari i PD, Basha reagon në Twitter 

Arrestimi i Fatos Tushës pas denoncimeve shumëvjeçare nga PD të bashkëpunimit të tij korruptiv me krimin e organizuar, mund të jetë një fillim i mbarë. Por kjo do të varet nga aftësia, kuarajo dhe pavarësia e drejtësisë për të goditur lidhjet e pushtetit me krimin, lidhjet e Hakmarrjes për Drejtësi me Tushën, Braçen dhe vetë Ramën, dhe përfitimet e tyre të ndërsjellta në vite të gjata bashkëpunimi.

Exit mobile version