Rritet fluksi në Morinë, qindra qytetarë nga Kosova drejt bregdetit

Qindra shqiptarë nga Kosova vijnë drejt bregdetit për të kaluar fundjavën. Dogana shqiptare ka njoftuar sot se, shtimi i fluksit të lëvizjes, por dhe rritja e temperaturave të ditëve të fundit, kanë bërë që strukturat e Degës Doganore të Morinës të rrisin angazhimin në shërbim të qytetarëve dhe bizneseve 24 orë në 7 ditë.

2 31