Protesta/ Qytetarët rrethojnë zyrën e Veliajt: Na riktheni abonetë! (Foto)

Dhjetëra të rinj janë mbledhur pasditen e sotme pranë Bashkisë së Tiranës dhe kanë protestuar për rikthimin e aboneve të hequra në fillim të muajit qershor.

Qytetarët me parulla në duar, kanë akuzuar bashkinë dhe Erion Veliajn se po merr vendime në dëm të tyre.

Më poshtë një galeri fotosh nga protesta e sotme e realizuar nga Malton Dibra, fotograf i agjencisë LSA.

2

auto 673

4