Çfarë shkruhej në bluzën e bukuroshes që ndërpreu ndeshjen Finlandë-Belgjikë

Një femër ndërpreu takimin mes Finlandës dhe Belgjikës në Euro 2020. Ajo i kaloi fillimisht të gjitha barrierat përpara, por një gjë ishte edhe më interesante.

Ndërsa arriti të futej në fushë, në bluzën e saj kishte të shkruar një mbishkrim “WTF Coin”.

Ajo sinjalizoi me gjasë se ishte kundër kriptovalutave që tashmë kanë arritur të jenë mjaft prezent.

Lehtësia e saj për t’u futur në fushë u bë e ditur më vonë se ajo ishte sigurim përreth fushës, gjë që e kishte të lehtë t’i bënte veprimet e saj.

Pjesa tjetër e sigurimit reaguan shumë shpejt, duke bërë që largimi i saj mos ta pengonte edhe aq zhvillimin e takimit.

2 3 600x400 1