Kreu i PD Krujë, një vit nga ndarja nga jeta, Basha takim përkujtimor me familjarët

Një vit nga ndarja nga jeta e Reshit Merlikës, kreu i PD Krujë, Basha dhe drejtues të Partisë Demokratike kanë zhvilluar një takim përkujtimor me familjarët e të ndjerit. Ky është mesazhi i shpërndarë në rrjetet sociale nga nga nënkryetari i Partisë Demokratike Edi Paloka:

Sot përkujtojmë ndarjen nga jeta të mikut dhe bashkëpuntorit tonë Reshit Merlika. Krutanit fisnik dhe pinjollit të një dere të madhe të kryeqytetit të historisë. Veprat dhe vlerat e Reshitit janë gdhendur thellë në kujtesën tonë dhe bashkëqytetarëve të tij.

Një mungesë që ndihet fort te të gjithë ne, përditë dhe përgjithmonë.

I paharruar qoftë kujtimi yt i dashur Reshit!