Mbaruan zgjedhjet, Rama-Manastirliu pushojnë nga puna 1 mijë mjekë të rinj (Dokumenti)

Ministria e Shëndetësisë do të ndërpresë kontratat për 1 mijë mjekë specializantë, të cilët janë punuar gjatë kohës së pandemisë.

Në njoftimin e dhënë nga ministria thuhet se duhet të ndërpritet menjëherë kontrata e 1 mijë mjekëve specializantë dhe se lista me vendet vakante që do të mbeten, pas ndërprerjes do te plotesohet me emra te tjere.

Kjo kërkesë i referohet operatorëve shëndetësorë në qarqet; Tiranë, Elbasan, Vlorë dhe Shkodër.

Më poshtë, dokumenti i Ministrisë së Shëndetësisë