Peticioni, më shumë se 7 mijë firma për rikthimin e aboneve

Më shumë se 7000 firma janë mbledhur deri më tani për rikthimin e aboneve të përgjithshme. Pezullimi i aboneve të përgjithshme për të paktën tre muaj ka përcjellë zemëratë në radhët e qytetarëve.

Peticioni do të dorëzohet më 21 Qershor në këshillin bashkiak Tiranë dhe më pas janë paralajmëruar dhe protesta kundër këtij vendimi.