Ballina Aktualitet Kolegji i bindet PS, rrëzon kërkesën e PD për pavlefshmërinë e zgjedhjeve...

Kolegji i bindet PS, rrëzon kërkesën e PD për pavlefshmërinë e zgjedhjeve edhe në qarkun e Shkodrës

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar kerkesën e PD dhe LSI për shpalljen e pavlefshme dhe ripërsëritjen e zgjedhjeve në qarkun e Shkodrës. Megjthë provat e paraqitura për shkeljet e rënda të blerjes së votave nga PS dhe Doshi në qarkun e Shkodrës, Kolegji iu bind Ramës duke rrëzuar kërkesën e PD dhe LSI.

Kolegji Zgjedhor e ka konsideruar këtë padi të bërë nga palët politike si të pa mbështetur në ligj dhe pretendimet e tyre i ka konsideruar të pabazuara në fakte konkrete.

Exit mobile version