Berisha rikujton vizitën e Presidentit Bush me një video

Tirana, ALBANIA: US President George W. Bush (L) and Albanian Prime Minister Sali Berisha wave at the conclusion of a joint press conference 10 June 2007 in the courtyard of the Council of Ministers in Tirana, Albania. Bush rejected the idea of an "endless dialogue" on the future status of Kosovo, saying the time was ripe to move towards independence for the Albanian-majority Serbian province. AFP PHOTO / GENT SHKULLAKU (Photo credit should read GENT SHKULLAKU/AFP via Getty Images)

Ish-Kryeministri Sali Berisha rikujton vizitën e Presidentit amerikan George W.Bush në Shqipëri më 10 Qershor 2007.

“Nje dite historike ne marredheniet miqesore midis Shqiperise dhe Shteteve te Bashkuara te Amerikes! Visita e Presidentit George W Bush ne Shqiperi. sb”, shkruan Berisha duke shpërndarë edhe pamje nga vizita e Bush dhe një pjesë të fjalimit të mbajtur nga dy liderët.