Basha: Në 13 qershor demokratët do t’i japin një përgjigje të qartë regjimit Rama-Doshi!

Kryetari në detyrë i PD, Lulzim Basha pas takimit me strukturat e njësisë nr. 7 në Tiranë ka theksuar se, në 13 qershor demokratët do t’i japin një përgjigje të qartë regjimit Rama-Doshi.

“Ne nuk dorëzohemi. Ne nuk heqim dorë nga demokracia. Ne nuk heqim dorë nga Shqipëria”, shkruan Basha në Facebook.

Postimi i plotë i Bashës

Në 13 qershor demokratët do t’i japin një përgjigje të qartë regjimit Rama-Doshi: Ne nuk dorëzohemi. Ne nuk heqim dorë nga demokracia. Ne nuk heqim dorë nga Shqipëria. Ne do ta largojmë pakicën që ka ndaluar përkohësisht ndryshimin, që duan dhe meritojnë shqiptarët.

1 23

4 2

2 18