Gjykata e Apelit heq masën e arrestit për dy kontrollorët e Rinasit

Gjykata e Apelit të Tiranës ka dhënë masën e sigurisë detyrim paraqitjeje për dy kontrollorët Munih Mezini dhe Armand Fezga, që derimë tani shkalla e parë i kishte lënë nën masën e arrestit  të shtëpisë.

Edhe për kontrolloren Flora Ndreca mbetet në fuqi masa e detyrimit të paraqitjes, pas ngjarjes së ndodhur në aeroportin e Rinasit, ku ata shpallën gjendjen e paaftësisë së përkohshme për punë, e cila u interpretua si një grevë nga qeveria, dhe ku pati përplasje për disa ditë me radhë.