KAS nën urdhërat e Ramës, rrëzon kërkesën e opozitës për përsëritjen e zgjedhjeve në Berat

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka rrëzuar kërkesën e PD dhe LSI, për përsëritjen e zgjedhjeve në Berat

Kërkesa për përsëritjen e zgjedhjeve në Berat u bë nga PD e LSI.

Ankimimi i PD dhe LSI është rrëzuar me shumicë votash, lidhur me parregullsitë e pretenduara prej tyre gjatë dhe pas votimit, në zgjedhjet e 25 prillit.