Kaloi nga porti i Durrësit, bllokohet në Kosovë kamioni me 2.2 ton kokainë

Një sasi shumë e madhe kokaine e kaluar në portin e Durrësit është kapur në Kosovë.

Bëhet fjalë për 2 ton e 200 kile kokainë që është kapur në Kosovë ditën e sotme.

Burimet bëjnë të ditur se kokaina ka kaluar në portin e Durrësit në kontenierë me banane, që kishte ardhur nga Italia.

Operacioni ka qenë në ndjekje nga Policia italiane, shqiptare dhe e Kosovës prej të paktën 14 ditë ka vazhduar operacioni në bashkëpunim.