Ballina Top 3 Eno Bozdo dorëhiqet nga komisioni zgjedhor i PD-së

Eno Bozdo dorëhiqet nga komisioni zgjedhor i PD-së

Eno Bozdo ka dhënë sot, 17 maj, dorëheqjen nga anëtar i komisionit zgjedhor të Partisë Demokratike.
Bozdo është anëtar i kryesisë së PD-së dhe koordinator për Energjinë.

Komisioni zgjedhor do të drejtojë zgjedhjet brenda PD-së, më 13 qershor. Ai do ët drejtohet nga Jemin Gjana. Anëtarët e Komisionit janë Albana Vokshi, Belind Këlliçi, ALbert Avduli dhe Gjokë Vuksani.

Pas dorëheqjes së Bozdos, vendin e tij do ta zërë Çlirim Gjata, i cili u zgjodh anëtar zëvendësues.

Exit mobile version