Ballina Politikë Propozimi në kryesinë e PD, në 13 qershor zgjedhjet për kryetarin, emërohet...

Propozimi në kryesinë e PD, në 13 qershor zgjedhjet për kryetarin, emërohet kryetari i komisionit dhe anëtarët

Ka ardhur propozimi i parë që pritet të diskutohet në Këshillin Kombëtar të PD. Sekretari i Përgjithshëm i PD-së, Gazment Bardhi ka propozuar që zgjedhjet për kreun e partisë të bëhen në datën 13 qershor.

Fushata do të nisë në datën 23 maj.

Jemin Gjana është emëruar kryetar i Komision te zgjedhjeve në PD.

Komisioni Zgjedhor

Jemin Gjana kryetar

Albana Vokshi anëtar

Belind Kelliçi

Eno Bozdo

Mimoza Hasekiu

Albert Avduli

Gjoke Vuksani

Ervin Minarolli ndihmës

Lulzim Omuri ndihmës

Exit mobile version