Propozimi në kryesinë e PD, në 13 qershor zgjedhjet për kryetarin, emërohet kryetari i komisionit dhe anëtarët

Ka ardhur propozimi i parë që pritet të diskutohet në Këshillin Kombëtar të PD. Sekretari i Përgjithshëm i PD-së, Gazment Bardhi ka propozuar që zgjedhjet për kreun e partisë të bëhen në datën 13 qershor.

Fushata do të nisë në datën 23 maj.

Jemin Gjana është emëruar kryetar i Komision te zgjedhjeve në PD.

Komisioni Zgjedhor

Jemin Gjana kryetar

Albana Vokshi anëtar

Belind Kelliçi

Eno Bozdo

Mimoza Hasekiu

Albert Avduli

Gjoke Vuksani

Ervin Minarolli ndihmës

Lulzim Omuri ndihmës