PD nuk do të përçahet!

Bledi KASMI

Eshte partia e shpreses, lindi si e tille dhe mbetet e tille per te rrezuar regjimet nga ai diktatorial tek ky mafioz.

Debatet dhe kritikat parimore jane pjese e pandashme e saj ne 30 vite si per te na kujtuar sot, se ende demokracia ne Shqiperi ka pjesen kryesore te saj qe i jep shprese vendit perballe regjimit te Partise-shtet te kontrolluar nga mafia.

PD ka lindur per te ndryshuar dhe per te mos u nenshtruar nga e keqja.