Basha, mesazh urimi për Fiter Bajramin pas vizitës në Komunitetin Mysliman

Kryetari i PD, Lulzim Basha, me rastin e festës së Fiter Bajramit ishte për vizitë në selinë e Komitetit Mysliman të Shqipërisë.

Pas vizitës në Komunitetin Mysliman, Basha i ka uruar të gjithë besimtarëve myslimanë Fiter Bajramin dhe agjërim të pranuar e shpresë të përtëritur.

“Gëzuar Fiter Bajramin, agjërim të pranuar, shpresë të përtëritur, Zoti ju bekoftë ju dhe familjet tuaja, Zoti e bekoftë Shqipërinë!”, tha Basha në një prononcim për mediat.

1 21

2 15

 

Basha 6