Basha ia pret shkurt Ramës: PD nuk do të bashkëpunojë kurrë me krimin!

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha po zhvillon ditën e sotme një takim me qytetarët në Durrës. Basha deklaroi se, opozita nuk do të ndalë në asnjë rast punën dhe se do të sjellë ndryshimin për të cilin vendi ka nevojë.

Gjatë fjalës së tij Basha tha se, Partia Demokratike është e përkushtuar ndaj angazhimeve.

Mes të tjerash ai i kthehu sërish përgjigje ftesës për bashkëpunim nga kryeministri Edi Rama. “Për Partinë Demokratike opsioni i bashkëpunimit me krimin është dhe do të jetë zero”!, deklaroi Basha.