Mafia e ndërtimit nis shkatërrimin e trashëgimisë arkeologjike, Berisha: Barbari me fytyrë Edvini!

Ish-kryeministri Sali Berisha ka reaguar ndaj masakrës që po bëhet nga mafia e ndërtimit mndaj trashëgimisë arkeologjike.

“Barbari me fytyrë Edvini! Mafia e ndërtimit në Durrës shkatërron dhe gropos murin 2 mije vjeçar të qytetit”.

Më herët, reporter.al raportoi projektet e rindërtimit të ndërtesave të shkatërruara nga tërmeti në Durrës, të financuara nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, po realizohen pa monitorim arkeologjik, duke rrënuar gjurmët e monumenteve antike.

Screenshot 2 24