KAS hedh shortin, këta janë relatorët që do të vendosin për përsëritjen ose jo të zgjedhjeve

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve ka hedhur sot shortin për caktimin e relatorëve për ankimimet e mbërritura në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve nga partitë politike për zgjedhjet e 25 prillit.

Ankimime në KQZ janë dërguar nga koalicioni PD-AN dhe LSI për zgjedhjet parlamentare, ku kërkohet rinumërim votash dhe ripërsëritje e zgjedhjeve në disa qarqe, me argumentin se janë blerë votat.

Njoftimi i KAS

Sot, Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve hodhi shortin për caktimin e relatorëve të kërkesave ankimore të depozituara në KQZ. Rezultatet e shortit përcaktuan:

– Relator i kërkesave nr. 40, nr. 36 dhe nr. 38 është z. Elvin Lako.
– Relator i kërkesave nr. 43, nr. 46 dhe nr. 34 është z. Elvis Cefa.
– Relator i kërkesave nr. 42, nr. 45 dhe nr. 44 është z. Ilirjan Rusmali.
– Relator i kërkesave nr. 37, nr. 41 dhe nr. 35 është z. Koli Bele.
– Relator i kërkesave nr. 32, nr. 33 dhe nr. 39 është z. Ledio Braho.

Ditën e Martë, dt. 11.05.2021 në orën 09:00 do të hidhet shorti për caktimin e relatorëve për kërkesat ankimore të depozituara sot në KQZ, KA nr. 47, nr. 48, nr. 49 dhe nr. 50.