Maliqi “rreh” Frrok Çupin: Qelbësirë, palaço, i shitur…

Debati në studio

Maliqi: E para unë nuk mbeta i habitur që një pjesë e mediave shërben pushtetit e të drejtë kanë sepse është ky interesi i madh, por që të krahasojmë Edi Ramën me Tony Blair Shqipërinë me Anglinë kjo…

Çupi: Shiko ti Lefter i dashur e krahasova unë, e krahasova unë dhe si shërbej askujt.

Maliqi: Frrok, që i shërben, i shërben, rri rehat.

Çupi: Edhe pse je polic nuk të lë.

Maliqi: Kush është polic e di mirë, unë kam edhe shkollë edhe…

Çupi: Ore budalla, idiot, ore maskara.

Maliqi: Ka më rrugaç se ty, ka më palaço se ty, më fëlliqësirë se ty.

Çupi: Ore maskara, unë nuk të lë, o ndyrësirë, o pis, pis…

Maliqi: Pederast, palaço, mos më thuaj mua ashtu, qelbësirë, rrugaç, i blerë, i shitur.

Çupi: Maskara burrë (heq mikrofonin dhe largohet).

Maliqi: Të më thuash mua ti, që kam mbaruar Skënderbegas, shkollën e bashkuar, shkollën e policisë, kolegjin e lartë të Nato-s, master shkencor studime Evropiane me një karrierë të madhe që e prodhova dhe të më thuash ti për këto gjëra por kjo është turp.