Berisha publikon videon: Shikoni se si vëllai i shefit të policisë voton për persona të tjerë!

Shikoni se si Bledian Dema, vellai i shefit te policise voton per persona te tjere!

Shikoni videon dhe lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

Doktor mirdita ! Personi ne vidio quhet Bledian Doma vllai i shefit te policise bashkiake Klos . Siç shihet eshte duke votuar per persona te tjere. Nese do te hapen kamerat ne kete qender do te konstatohen shume shkelje ne procesin e votimit duke ushtruar presion mbi komisioneret.