Ballina Kulturë “Manuali i luftëtarit të dritës” i Paulo Coelho, një libër që shpërndan...

“Manuali i luftëtarit të dritës” i Paulo Coelho, një libër që shpërndan një mesazh besimi dhe jete!

Gjate ditëve të fushatës një element që karakterizohej nga fisnikëria dhe fryma pozitiviste ishte dhe shpërndarja e librave, një element që e zbukuroi fushatën tonë qytetare.

Edhe sot, nën kujdesjen e Drejtuesit Politik të Qarkut Vlorë z.Bujar Leskaj, nën petkun e qytetarisë dhe edukatës, diskutuam mbi librin “Manuali i luftëtarit të dritës”-Paulo Coelho.
Ky libër shpërndan domethënien simbol të të kuptuarit të termit “Luftëtar”, misionin dhe karakterin e tij, i cili gjen vend në të gjitha dimensionet e jetës.

Në këtë libër të shkurtër, të thjeshtë dhe të çmuar, gjejmë sintezën e filozofisë humaniste të Paulo Coelho-s.

Ky libër shpërndan një mesazh besimi dhe jete!

Të rinjtë janë në thelb “Luftëtar të dritës”, plot virtyte, të çmuar dhe të palëkundur nga misioni i tyre!

Exit mobile version