13 deputetë të qeverisë, dalë nga zgjedhjet e 25 prillit, janë të prekur nga ligji i dekriminalizimit

Nga Gent STRAZIMIRI

13 nga deputetët e qeverisë, dalë nga zgjedhjet e 25 prillit, janë produkt direkt, publik, haptazi, i individëve:
* të shpallur publikisht “non grata” nga SHBA,
Ose
* të përjashtuar nga ligji i dekriminalizimit,
Ose
* personalisht të përfshirë në dosjet kriminale “339” e “Shullazi”, etj.
Këtu çështja nuk është më
* “a do pranohet rezultati i zgjedhjeve të 25 prillit”!

Këtu çështja është a do pranojmë që:
* kjo shoqëri është aq perverse saqë në liri të plotë, e pandikuar nga asnjë shantazh apo miklim, ka zgjedhur me vullnetin e saj për inat të SHBA dhe BE pikërisht ata që duhej të qëndronin sa më larg jetës publike e politike?

Këta 13 deputetë janë diferenca mes qeverisjes dhe opozitës!

Këta deputetë janë “fitorja” e “fituesit” !
KAQ!

#dekriminalizim
#asnjë_hap_pas