Ter Koka, 10 milionë euro për blerje votash, qytetari: E qarkova me plus votën, sipas porosisë tij

Ish-Kryeministri Berisha bëri një denoncim tjetër të fortë për zgjedhjet e 25 prillit. Sipas denoncimit, ish-ministri Lefter Koka ka shpenzuar mbi 10 milionë euro për blerje votash.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Terr Koka shpenzoi 10 milionë euro për blerje votash.

Qytetari denoncon blerjen e votës nga Terr Koka!

Porosine e Territ për të përdor + dhe jo x në votim për votën e blerë.

Lexoni mesazhin e tij. sb

Përshëndetje dr. Jam një qytetar që kam shitur voten tek Lefter Koka, i cili thuhet se ka shpenzuar 10 milionë euro duke blerë vota, dhe sipas porosisë së tij, voten time e kam qarkuar me plus, jo me x që t’i dallojë votuesit që ka blerë. Këtë mund ta vërtetoni duke parë gjithë votat që ka Lefter Koka në Durres, ça votash janë me +, janë të blera. Ju përshëndes, ju lutem mos e nxirrni emrin ose numrin tim.