Ballina Kryesore SHBA kërkon ndjekje penale për krimin zgjedhor

SHBA kërkon ndjekje penale për krimin zgjedhor

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim ka kërkuar ndjekje penale për krimin zgjedhore me 25 prill. Ambasadorja Kim ka bërë disa deklarata para ditës së zgjedhjeve duke u bërë thirrje shqiptarëve të mos shesin votat dhe të votojnë ndryshimin ose kriminelët.

STATUSI NGA YURI KIM

Prokurori i Përgjithshëm Çela u ka kërkuar të gjithë prokurorëve në Shqipëri që të intensifikojnë hetimin dhe ndjekjen penale të krimeve zgjedhore. Supports e mbështet fuqimisht këtë thirrje. Reforma në Drejtësi kërkon që prokurorët të kryejnë detyrën e tyre me pavarësi dhe integritet. Askush nuk është mbi ligjin.

Exit mobile version