“Të gjithë në shesh me detyrim”, urdhri i prerë i Ramës për administratën

Ardit KËRTUSHA

Dje ne telefonat e cdo punonjesi te administrates se Shqiperise , kryesisht asaj te bashkise se Tiranes , Kamzes, Vores dhe Durresit bashke me drejtorite e varsisë së tyre (UkT, Ukk,UkdDrsh ,klm Yzh gjelberim , pastrim etj)Perfshire dhe te gjithe administraten e ministrive, sapo i mberriti mesazhi kaq shumë i urryer dhe i neveritshëm, me tekst: “Sot ne oren 17:00 të gjithe tek sheshi , pjesmarrja me detyrim”.

Kush jeni ju mer që i përdhosni keta njërëz si e si për të justifikuar hambarin e votave të blera me burimet e pashtershme te korrupsionit tuaj banditesk dhe gllaberimit galopant te cdo resursi te ketij vendi te quajtur Shqiperi. Mjerim dhe keqardhje per ju asgje tjeter!
Metodat e partise shtet me tubime te urdheruara jane ngulitur thelle ne subkoshiencen e sektit rilindje te cilet ne kete fushate nuk ndryshuan asgje pervec faktit te rritjes se neverise dhe kthimit tek simbolet e vjetra.

Flamuret ja keni dhene turmes t’i valvisi kur flet lideri supreme. Vendosini dhe shallat e kuq pionerve patronazhiste me vota te blera. Kujdes nga gjembat e trendafilit pasi, i lënë në hije prej 8 vitesh, atij si ka mbetur me asnje gonxhe vetem gjemba te rritur pafund.