83 mijë vota të pavlefshme, rekord në Tiranë

Deri më tani në zgjedhjet e 25 prillit në Shqipëri janë regjistruar 83 mijë e 19 vota të pavlefshme. Tirana kryeson për vota të pavlefshme me 18 mijë e 442 vota, ndjekur nga Elbasani me 9 mijë e 772 vota dhe Fieri me 9 mijë e 375 vota. Po ashtu edhe në Durrës ka 7 mijë e 808 vota dhe Korça me 7 mijë e 356 vota. Më pak vota të pavlefshme kanë Kukësi dhe Gjirokastra.

Vota të pavlefshme

Tirana- 18 mijë e 442 vota

Durrësi- 7 mijë e 808 vota

Lezhë- 4 mijë e 946 vota

Dibër- 4 mijë e 686 vota

Shkodër- 6 mijë e 11 vota

Kukësi- 2 mijë e 188 vota

Elbasan- 9 mijë e 775 vota

Fier- 9 mijë e 375 vota

Berat- 5 mijë e 292 vota

Korçë- 7 mijë e 353 vota

Gjirokastër- 2 mijë e 310 vota

Vlorë- 4 mijë e 730 vota