Helidon Bushati: Shkodra bastion lirie, PD merr mandatin e 6-të

DRejtuesi politik i PD në Qarkun e Shkodrës, Helidon Bushati, zbardh dokumentin që siguron mandatin e 6 për PD në qarkun e Shkodrës.

Mesa duket nga procesverbali i siguruar në një qendrën e votimit QV 0301 KZAZ nr. 3, janë numëruar votat 353 vota, ku PD ka një avantazh të thellë ndaj PS dhe PSD të Tom Doshit.

‘Rezultatet e kutive të ndryshimit, Shkodra, bastion lirie’, shkruan Bushati në Facebook.

Postimi i plotë i Helidon Bushatit:

Rezultatet e kutive të ndryshimit.

Shkodra, bastion lirie!