Dalin listat e emrave që kanë shitur votat, shumat që kanë marrë dhe kush janë padronazhistët sekserë

Kryetarja LSI-së, Monika Kryemadhi denoncoi në tre ditë më parë skandalin e vjedhjes së votave në Durrës.

Kryemadhi publikoi një listë ku shihen emra votuesish dhe të patronazhistëve të PS, ku janë përcaktuar dhe shumat që do të paguhen për çdo rast.

Kryemadh përmendi emrat e patroanazhistëve të PS, të cilat janë zyrtarë të PS dhe institucioneve në Durrës. Këta të fundit, kanë marrë përsipër pagesën e shumave për vota.

Tabela, me emrat e patronazistëve dhe shumat që kanë dhënë për çdo votues, sipas qendrave të votimit.

 

178862930 918402945579337 8728511940821276120 n 178639378 1795597017285922 6354968696964591284 n 178360271 306924824172204 7172542122576708422 n