Dako me bandën e tij sulmojnë kryetarin e PD të Durrësit

Vangjush Dako me bandën e tij sulmojnë kryetarin e PD të Durrësit dhe njëkohësisht kandidatin për deputet, Ferdinand Xhaferaj.

Xhaferri ka hyrë në pallatin e sportit, dhe është provokuar nga Vangjush Dako. Sipas burimeve nga vendi ngjarjes, Xhaferaj ka hyrë në Pallatin e Sportit për të ndjekur procesin e numërimit të votave. Ish-kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako e ka thirrur dhe i ka thënë “Urime”.

Xhaferraj është acaruar nga kjo replikë me ironi dhe i ka thënë: Je bo politikan ti? Kjo gjë ka acaruar situatën dhe mes tyre ka nisur përplasja fizike.

dek 696x357 1