PD përmbys rezulatin në Dibër, pritet përmbysje e madhe edhe në qarqet e tjera

Në këto momente rezultati zgjedhor ka pësuar një konfigurim të ri pasi PD ka arritur në 60 deputet dhe PS ka zbritur në 73 deputet.

Nga të dhënat e publikuara në KQZ, Dibra e ka kther rezultatin në favor të PD në 3 me 2.

Me këtë ritëm pritet që të kemi përmbysje të madhe edhe në qarqet e tjera.