PD fiton në Pogradec dhe Vaun e Dejës

Në Kolonjë nga 29 kuti janë numëruar 23, ku deri më tani rezulton se:

PS ka marrë 3150 vota

Partia Demokratike 2050 vota

Lëvizja Socialiste për Integrim 604 vota

Ndërkohë në Pogradec deri më tani janë numëruar 21 kuti nga 106 gjithsej. Sipas të dhënave rezulton se:

Partia Socialiste 3098 vota

Partia Demokratike 3540 vota

Lëvizja Socialiste për Integrim ka marrë 779 vota.

Sakaq në Vaun e Dejës janë numëruar 21 kuti nga 53 kuti. Deri më tani rezulton se:

PD ka marrë 2214 vota

PSD ka marrë 1590 vota

PS ka marrë 1027 vota

LSI ka marrë 401 vota.