PD fiton edhe në Bashkinë e Devollit

PD vijon ngjitjen dhe arritjen e objektivave për rrëzimin e regjimit.
Partia Demokratike ka dalë forcë e parë në Bashkinë e Devollit me 7 mijë e 425 vota. PS ka marrë 7 mijë e 619 vota, ose 194 vota më pak se PD.
Nga ana tjetër LSI ka 1 mijë e 218 vota.