Opozita, fitore të thellë në Fushë-Arrëz

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave në Fushë Arrëz dhe Partia Demokratike ka marrë më shumë vota e ndjekur nga PS, LSI dhe në fund Partia Social Demokrate.

PD 1632 vota
PS 1379 vota
LSI 435 Vota
PSD 476 Vota

Më herët ka përfunduar procesi i numërimit në bashkinë minoritare të Pustecit, në bashkinë e Himarës dhe të Këlcyrës si dhe në njësinë administrative 10 dhe atë të Berzhitës në Tiranë.