Kapet manipulimi skandaloz në Elbasan, votat e PD ia kalonin një partie tjetër

Nisin parregullsitë në Elbasan.

Siç raportohet nga gazetari i SYRI TV, në KZAZ-në numër 47, shumë vota që ishin dhënë për PD-në, i janë dhënë një partie tjetër.

Ne këtë KZAZ-së sistemi qëndror i KQZ, mësohet se 50 vota të PD-së i ka kaluar partie tjetër, që realisht në atë kuti nuk kishte marrë asnjë votë.

Gjithashtu në po këtë KZAZ, në 3 kuti votimi janë konstatuar më shumë flet votimi sesa votues real.

Lëvizja e tepërt është 2, 3 dhe maksimalja 6 fletë më shumë sesa votues.

Konstatimi është bërë dhe rezultati nuk është hedhur në sistem dhe pse jan pro PS-së votat e numëruara në kuti.