Taulant Balla, terror në KZAZ-të e Elbasanit, reagimi i fortë i ish-Kryeministrit Berisha

Ish-Kryeministri Berisha u ka bërë thirrje kryeministrit Edi Rama dhe Taulant Ballës që të ndalin terrorin ndaj KZAZ-ve në Elbasan, pas rrethimit që u ka bërë me banditë.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Breaking News!

Ndal terrorit në KZAZ e Elbasanit!

Edi Rama dhe Taulant Bego Yaris kanë rrethuar me banditë KZAZ dhe kanë vendosur në terror numëruesit dhe diktojnë rezultatin! sb

Pershendetje dr Berisha. Prej disa orësh banditë të armatosur kanë rrethuar KZAZ e Elbasanit dhe kanë krijuar një klimë terrori dhe terrorizojne numeruesit. Policia jo vetëm nuk ndërhyn për largimin e tyre, me sa duket i ka ftuar vetë. Ju lutem bëje publike.