Mos e humbni këtë mundësi. Mos u dorëzoni! Shkoni dhe votoni tani, mos prisni për momentin e fundit!

DEKLARATË E PD, ZËDHËNËSJA E FUSHATËS, FLORIANA GARO

Te dashur qytetare,
Kemi ende 3 ore te tjera per te votuar.
Kjo eshte mundesia jone. Ne kemi vetem me pak se 3 ore te tjera per te percaktuar te ardhmen tone.

Eshte nje dite e mrekullueshme ne Shqiperi sot. Ne te gjithe kemi shume shprese. Por nuk duhet te qendroni ne shtepi. E drejta per te votuar nuk duhet te anashkalohet sot.

I kerkoj cdo njerit prej jush te dale dhe te votoje. Ju merr vetem 5 minuta kohe dhe do te ndikoje ne jetet e te gjitheve per 4 vitet e ardhshme.

Mos e humbni kete mundesi.
Mos u dorezoni.
Shkoni dhe votoni tani, mos prisni per momentin e fundit.

Ky eshte momenti juaj.
Ky eshte momenti yne.
Mos e humbasim kete moment.
Dilni, dhe votoni!