Vlora dhe vlonjatët do të jenë ndëshkuesit më të mëdhenj më 25 prill ndaj mjeranit KM

Mjerani ne ikje, KM dështak i 8 viteve; njeriu që do ndëshkohet me votën e lirë qytetare të 25 prillit mbylli në Vlorë fushatën e tij të humbjes.

Mjeran dhe i dështuar, gënjen veten me “mbushje sheshesh”, me njerëz të detyruar forcërisht në ndjekjen e mbylljes së fushatës së tij të dështuar!

Kopjac shpifarak dhe mendjeprishur citon thënien e Ali Asllanit, “Vlorën edhe Vlorën thelp e kam në zemër, ditën e kam dritë, natën e kam ëndërr”!

I kujtojmë Mjeranit të ikur se kjo thënie himnizuese ka qenë muza frymëzuese e fushatës së Partisë Demokratike Vlorë, e çdo strukture te saj dhe veçanërisht e Drejtuesit Politik të Partisë Demokratike Z.Bujar Leskaj.

Vlora dhe vlonjatët do të jenë ndëshkuesit më të mëdhenj të 25 prillit! Fundi i sektit do vijë nga Vlora e bekuar nga Zoti!

22 7