Sot ora 19:00 mitingu përmbyllës i fushatës së fitores, mos mungo para Universitetit

Sot në orën 19:00 Basha përmbyll fushatën e fitores në Tirane në një takim me qytetarët. Shqipëria do të ndryshojë të dielën.

Mitingu do të mbahet para Universitetit dhe ftohen qytetaret të marrin pjesë.