Ballina Politikë Reagon Xhelal Mziu: Mbështes zgjedhje të lira dhe të ndershme, jam kundër...

Reagon Xhelal Mziu: Mbështes zgjedhje të lira dhe të ndershme, jam kundër dhunës!

DEKLARATË E KANDIDATIT TË PD PËR DIBRËN, XHELAL MZIU

Me sinqeritetin më të madh, shpreh keqardhjen time dhe pendesën time për komentin tim të panevojshem dje, për shkak të emocioneve të forta të momentit.

Dua të jem i qartë: Unë mbështes zgjedhje të lira dhe të ndershme dhe jam KUNDËR dhunës!

Jam penduar thellë për komentin tim dhe kërkoj ndjesë para gjithë shqiptarëve.

Exit mobile version