Skandali/Dokumentohet blerja e votave të Veliajt në Tiranë, bonus qeraje në këmbim të votës

Një skandal i rëndë dhe i dokumentuar se si Erjon Veliaj po blen votat në Tiranë. Listat e publikuara janë zyrtare nga Bashkia e Tiranës. Në të shënohen emrat e qytetarëve që marrin bonus qeraje pasi sipas tyre, shtëpitë e tyre janë kanë pësur dëme nga tërmeti.

Në të vërtetë asnjë nga banesat ve këtyre qytetarëve nuk ka pësuar dëme nga tërmeti. Të gjithë në listë janë votues të majtë, të cilët marrin këtë3 bonus qerja në këmbim të votës. Ky është një rast flagrant i blerjes së votave.

Prokuroroa apo SPAK e kanë mjaft të lehtë të hetojnë këtë skandal dhe për këtë mjafton vetëm të vizitojnë banesat e këtyre njerëzve që gazeta RD po i publikon të plota.

lista1 2

lista2 1

lista3 1

lista4 1

lista5 1