Homazh për Hasan Halilin!

Te dashur miq, Hasan Halili, personalitet i shquar, ish-deputet dhe ish-minister i Bujqesise i qeverise se Partise Demokratike ka mbyllur syte pergjithmone.

Hasan Halili fjale pak dhe pune shume, me perkushtimin, aftesite e tij dha nje kontribut te çmuar ne transforminin e bujqesise shqiptare nga nje bujqesi hiperkokektiviste e falimentuar ne nje bujqesi private dhe tregu.

Duke shprehur mirenjohen me te thelle dhe nderimin me te madh per bashkepunimin e çmuar qe kemi patur ne qeverisjen e vendit, ju shpreh familjes, miqve dhe te afermve te tij, ngushellimet e mia me te sinqerta dhe lutem qe shpirti i tij i mire te gjeje paqen e merituar. Amin! sb