Basha: Dy të tretat e ministrave të kabinetit “Rama” nuk e justifikojnë pasurinë!

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në video-denoncimin e tij të radhës në Instragram, shkruan se, dy të tretat e ministrave të kabinetit “Rama” nuk e justifikojnë pasurinë.

“Në 2013, Rama premtoi “përmirësim dhe rritje e efikasitetit të sistemit të kontrollit dhe verifikimit për deklarimin e pasurisë dhe parandalimin e konfliktit të interesave në lidhje me ministrat, deputetët, gjyqtarët, prokurorët dhe zyrtarët e lartë të shtetit. A e mbajti këtë zotim? Përgjigja: Jo! 2/3 e ministrave të kabinetit “Rama” nuk e justifikojnë pasurinë”, nënvizon Basha.

Në vazhdim, ai sjell faktet e gazetarëve investigativë të “Reporter”, botuar më 10 janar 2021 me titullin: “Testi i pasurisë, ngel 2/3 e ministrave të kabinetit “Rama”, mbyll shënimin e tij kreu i opozitës.

auto Scr