Orjola Pampuri, thirrje banorëve të Njësisë 12 dhe 14: Votoni Ndryshimin!

Kandidatja për deputete e PD, Orjola Pampuri u ka bërë thirrje banorëve të Tiranës të votojnë për ndryshimin.