Mesazhi i PD për votuesit, Floriana Garo: Votoni me zemër për ndryshimin, për numrin 9!

Mesazhi i zedheneses se fushates se PD 

“Po flasim për zgjedhjet, për rëndësinë e tyre.

Një herë në 4 vite kemi mundësinë për t’I ndryshuar gjërat.

Prandaj gjeni qëndrën tuaj të votimit, shkoni herët në mëngjes dhe votoni me zemër për ndryshimin, votoni numrin 9”.